Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Комментарии

Форма входа

Календарь

<< < Декабрь 2016 > >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

14 Декабрь 2016

Фигуры из снега и льда

  x 18fadc9f

  Снег, мороз, солнце, оттепель, лед - все это атрибуты зимы. А можно ли их как-то использовать? Снег, например, является строительным материалом. Из него можно сделать своими руками вот такие фигуры. Как здорово было бы увидеть и в нашем городе подобное чудо.... своими руками сделанное.

Читать далее

5 ЯНВАРЯ "СВЕТЛЯЧКАМ" ИСПОЛНЯЕТСЯ ГОД! БОЛЬШОЙ ПРАЗДНИК ДОБРА И СВЕТА!

 AbEnZpFGOwM 1

  Друзья, хорошие знакомые и совсем незнакомые! Все те, кто этот год был с нами, поддерживал в стремлении привнести немного света по мере сил и даже больше! Объявляем про прекрасный праздник!

Читать далее

Підсумки благодійного аукціону "СВІТЛЯЧОК-Микитка"

 GQziDu i2ZY

  10 грудня зранку у бібліотеці зібрались ініціатори та учасники благодійного аукціону «Світлячок - Микитка». Протягом двох годин провідна Владислава Полякова сприяла позитивному настрою всіх присутніх. А ще на аукціоні звучала чудова музика і пісня у виконанні Полякова Даніїла (15 років, соліст вокально-хореографічної студії «Микс-мажор» ЦДтаЮТ). Лоти були представлені творчими виробами та різними послугами від молодих талантів, таких як, Юлія Дорофеєва, Олеся Савенко та Інна Клименко (новорічні листівки), Олена Косимова (шпильки для волосся з атласу), Наталія Телешенко (запрошення на пошив плаття для весілля або випускного вечора), Еліна Ісаєва (новорічні подарунки – рукавички), Лариса Мешко (кондитерські вироби), Влада Овсянкіна (розробка логотипу), Валентина Дугінова (стрижка), Юлія Гера (сертифікат на фотосесію), Анна Нетеса (манікюр). Учасників аукціону вразили косметичні набори від Ірини Шевченко, овочеві заготовки від Надії та ін.
  Цього разу для маленької хворої дитини Микити було зібрано 5065 грн. Гроші передані матусі Микити - Ірині Шевченко, яка була присутня у залі. Вона щиро вдячна організаторам і учасникам аукціону за підтримку її дитини у цей нелегкий для родини час. Це був дуже цікавий, добрий аукціон з доброзичливими, активними відвідувачами.
  Надалі організатор благодійного аукціону «Світлячок» Сірануш Арутюнян-Бозоян запросила всіх на ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ СВІТЛЯЧКІВ! 5 січня, 18-00, клуб "Аль-Капоне". Очікується велике сімейне свято: благодійний аукціон з крутими лотами за приємними цінами, фуршет, концерт за участю яскравих талантів, сюрпризи для гостей.
Детальніше тут: https://vk.com/svetlyachkamgod.

Читать далее




"Блог Libraryart - территория творчества" Copyright © 2018
Все права защищены. Копирование материалов с указанием автора и активной ссылкой на сайт
Перепечатка материалов сайта без указания авторства строго воспрещается.