Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Комментарии

Форма входа

Календарь

<< < Май 2024 > >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 31    

30 Май 2024

Пригощайся дитинством!

   Хто ж не любить морозиво? Мабуть, немає таких. Але особливо його люблять діти. Смак морозива завжди пов'язаний із дитинством.
   До Міжнародного дня захисту дітей ми вирішили побалувати користувачів бібліотеки цим солодким десертом. У нашому меню морозиво на будь-який смак. Можливо, про якісь його види ви дізнаєтеся вперше. У такому разі щасливі бути корисними.
   Отже, дивіться відеопрезентацію «Пригощайся дитинством».

Читать далее

В'язана жіноча туніка

30 05 туника

   В'язана сукня приваблює і дорослих жінок, і дівчаток. Свою творчу роботу - комбіновану в'язану туніку презентує майстриня Алла Грамма.
  Батьківщиною туніки безперечно вважають Римську і Грецьку Імперії. Важко повірити, що цей ніжний і жіночний наряд колись носили виключно чоловіки.
  Спершу туніка являла собою простий одяг мішкоподібної форми без талії з отворами для рук і прикривала тіло від плечей до стегон. Як і весь античний одяг, туніка була без комірця.
  Туніка в наш час, завдяки майстерності дизайнерів зазнала безліч змін: використовуються різноманітні типи тканин, варіації крою, драпірування, декор у вигляді вишивки, аплікації чи орнамента. Така проста і водночас стильна річ стрімко завоювала серця величезної сучасної модної аудиторії і стала улюбленою річчю багатьох жінок.
  Світ моди кожного сезону приносить багато нових, сміливих, неординарних рішень здавалося б звичайним речам. Різноманіття моделей і фасонів здатне задовольнити смак самої вишуканої модниці.
  Туніка відрізняється своєю багатофункціональністю. Ця універсальна річ комбінується абсолютно з будь-яким одягом, незалежно від крою, фасону і сезонності. Гармонійно впишеться, і в повсякденний образ, і для прогулянок із друзями, незамінна для офісу, а також стане стильним доповненням до вечірнього наряду. Більш практичного і зручного варіанта для прохолодних літніх вечорів і холодної зими важко вигадати.

Читать далее

Травень у Костянтинівці

20240520 084006

   Травень вже вповні вступив у свої володіння. Це чарівний місяць буяння життя в природі, яскравості барв, справжнього тепла, надій на добрий урожай та на кращу долю.
   Повітря напоєне пахощами бузку, земля заквітчана жовтогарячими килимами кульбаб та лісовими озерцями ніжних конвалій, а на тлі блакиті неба горять рожево-білі свічки каштанів.
   Весна-красуня заквітчала землю веселковими барвами квітів, соковитою зеленню трав, теплом і щирістю погожих днів. Настав час наснажити людські душі світлими почуттями, мріями, коханням. І тут слово бере соловейко – щироголосий віщун весняного настрою, молодості й любові.
   Розквітла і наша Костянтинівка. Тож подорожуємо містом...

Читать далее

Мистецтво і творчість у власних руках

30 05 Слайд1   Бісер дійсно володіє чарівними властивостями. Вироби з нього вражають своєю красою. Самі ж умільці не стануть заперечувати, що, працюючи з таким матеріалом помітно заспокоюється нервова система, тренується моторика і кмітливість. Це яскраво підтверджують творчі роботи майстрині Галини Кузнецової. Тому, якщо ви ще не в числі рукодільниць, швидше приступайте до захоплюючого заняття. Тим більше, що це може принести солідний дохід. Адже вироби з бісеру користуються великою популярністю.

Читать далее




"Блог Libraryart - территория творчества" Copyright © 2018
Все права защищены. Копирование материалов с указанием автора и активной ссылкой на сайт
Перепечатка материалов сайта без указания авторства строго воспрещается.