Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Комментарии

Форма входа

Календарь

<< < Сентябрь 2013 > >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

09 Сентябрь 2013

Знайомтесь – ансамбль козацької пісні «Любава»

Знайомтесь – ансамбль козацької пісні «Любава»

   DSC 0001Є в Костянтинівському районі таке чудове та квітуче село про яке його мешканці говорять: «Село моє – колиска Божа…» - Олександро –Калинове.

   Це село багате на талановитих та ініціативних людей. Воно дуже жваво розвивається. Крім того що в селі створена громадська організація «Енеїда» яку очолює Андрій Тараман – небайдужа до життя свого села людина. В селі також існує музей історії села «Довкілля». За короткий час було створено ансамбль козацької пісні «Любава». Художнім керівником ансамблю є Кілко Любов Вікторівна – директор Костянтинівського районного народного клубу-музею. Завдяки таким небайдужим людям як вона та керівництву села був і створений ансамбль.
Із всього розмаїття того цікавого що може показати село хочеться зупинитися саме на «Любаві», бо коли чуєш спів цього ансамблю душу наповнює невичерпна любов до свого краю. Коли я вперше побачила ансамбль я не повірила, що він був створений за три місяці, а перший його виступ відбувся у вересні 2011 року. Виконавча майстерність ансамблю вражає, та й поведінка на сцені дуже професіональна. І мені відкрили таємницю, просто учасники ансамблю дуже люблять те, чим вони займаються. Бо коли віддаєшся повністю улюбленій справі, виходить дійсно майстерно та професійно. І не важливо, співаєш ти 20 років чи 3.

   

Читать далее




"Блог Libraryart - территория творчества" Copyright © 2018
Все права защищены. Копирование материалов с указанием автора и активной ссылкой на сайт
Перепечатка материалов сайта без указания авторства строго воспрещается.