Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Комментарии

Форма входа

Календарь

<< < Август 2024 > >>
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

19 Август 2024

Синьо-жовтий оберіг

23 08 прапор

   23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. Це державне свято, присвячене одному з державних символів України - синьожовтому прапору.
   24 серпня наша країна святкує День Незалежності. Це головне свято країни, яке відзначається з 1991 року. У цей день Україна проголосила свою незалежність від Радянського Союзу.
   До Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України пропонуємо вам онлайн-вікторину, яка допоможе вам згадати знакові історичні події, пов'язані з цими святами.
   Правила вікторини
   На кожне питання є лише одна правильна відповідь. Щоб відповісти на питання, поставте позначку навпроти правильної відповіді.
   Успіхів у вікторині і зі святами!

Читать далее

Літо. Відпочинок. Море…

   Літо - це пора відпусток. Більшість мешканців нашої громади віддають перевагу Азовському морю. Воно не дуже глибоке, тепле та корисне, адже насичене великою кількістю йоду. Але дехто надає перевагу відпустці на Чорному морі. А саме – в Одесі.

Читать далее

Ракети - убивці

   09 08 супермаркет

   Понад тисячу квадратних метрів території торговельного центру палали після авіаудару, який війська РФ завдали по торговельному центру в місті Костянтинівка на Донеччині 9 серпня. Окупанти поцілили по супермаркету мережі "Екомаркет", в момент авіаудару там перебували близько пів сотні людей. Окрім супермаркету, пошкоджені приватні будинки, крамниці, автомийка, Нова пошта, торгівельні павільйони і автівки.
   За даними облпрокуратури та поліції, загинули 11 людей. У ДСНС Донеччини повідомили, що кількість поранених зросла до 44.
  10 серпня, у Костянтинівській громаді оголошується Днем жалоби (розпорядження начальника Костянтинівської міської військової адміністрації від 09.08.2024 № 417-р "Про оголошення Дня жалоби в Костянтинівській міській територіальній громаді").

    Співчуття рідним та близьким загиблих. Вічна пам‘ять всім безневинним жертвам, які загинули внаслідок російської агресії.

   Анатолій Сущев, поет, член Літературного об’єднання «Дзеркало» при Центральній міській публічній бібліотеці присвячує свого вірша всім постраждалим і загиблим цього трагічного дня.

Читать далее




"Блог Libraryart - территория творчества" Copyright © 2018
Все права защищены. Копирование материалов с указанием автора и активной ссылкой на сайт
Перепечатка материалов сайта без указания авторства строго воспрещается.